Zakelijk

Architecten

Ontdek de veelzijdigheid en esthetische uitstraling van Chelsea Stone, de perfecte aanvulling voor uw architectonische projecten. Rik Golsteijn vof vertegenwoordigt sinds 2007 exclusief Chelsea Stone in Nederland, en biedt uitzonderlijke steenstrippen die zowel duurzaam als stijlvol zijn.

Bij Rik Golsteijn vof begrijpen we de unieke eisen die architecten stellen aan bouwmaterialen. Onze Chelsea Stone collectie, met een gevarieerd aanbod van genuanceerde steenstrippen en buitenhoekstrippen, biedt ongeëvenaarde ontwerpvrijheid voor zowel binnen- als buitengebruik. Elke steenstrip reflecteert onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek, waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Onze producten zijn gefabriceerd met aandacht voor zowel functionaliteit als vormgeving. De afmetingen van onze steenstrippen variëren voor optimale aanpasbaarheid, terwijl de gemiddelde dikte van 2 tot 5 cm zorgt voor een robuust maar elegant ontwerp. Met een simpele installatie en verpakking per halve vierkante meter, garandeert Chelsea Stone efficiëntie op de bouwplaats.

Indien u meer wilt weten over onze producten, monsters wenst of een paneel met een bepaalde sortering? Het is allemaal mogelijk! Neem contact met ons op en wij komen graag persoonlijk bij u langs. U kunt gebruik maken van het contactformulier, maar ook bellen met 0475-480912.