Zakelijk

Bouwmaterialenhandel

Bent u een bouwmaterialenhandelaar op zoek naar hoogwaardige en betrouwbare producten om uw assortiment te verrijken? Rik Golsteijn vof biedt u de kans om partner te worden in de distributie van Chelsea Stone, een gerenommeerd merk bekend om zijn duurzaamheid en esthetische waarde.

Als gevestigde leverancier van Chelsea Stone in Nederland sinds 2007, streeft Rik Golsteijn vof ernaar om samen te werken met bouwmaterialenhandels die kwaliteit en klanttevredenheid vooropstellen. Onze steenstrippen zijn niet alleen een aanwinst voor elk bouwproject, maar bieden ook een meerwaarde voor uw zakelijke klanten.

Ons productportfolio omvat een breed scala aan genuanceerde steenstrippen en buitenhoekstrippen, verkrijgbaar in kleuren zoals wit, grijs, terracotta en zwart. Elk product is vervaardigd met de hoogste kwaliteitsstandaarden en is perfect voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Wij ondersteunen onze handelspartners met op maat gemaakte monsters en showroompanelen, waardoor uw klanten de kwaliteit van onze producten zelf kunnen ervaren. Dit helpt bij het nemen van een weloverwogen beslissing en draagt bij aan klanttevredenheid.