Ruilen en retourneren

Ik heb de verkeerde producten ontvangen of producten zijn beschadigd.
Uiteraard doen we ons best om de juiste producten zo zorgvuldig mogelijk uit te leveren. Alle steenstrippen zijn verpakt op een pallet en per 0,5 m2 (bij buitenhoeken per 1 m1) in een stevige kartonnen doos met tussen de strippen extra kartonnen stroken om beschadigingen zo beperkt mogelijk te houden. Uiteraard is het bij deze producten nooit helemaal mogelijk om kleine beschadigingen volledig te vermijden.
Bij ontvangst dien je in elk geval de bestelling direct te controleren op juistheid qua kleur en aantal en op eventuele transportschade. Bij ondertekening van de vrachtbrief van de transporteur accepteer de zending en bevestig je dat je deze in de juiste staat hebt ontvangen.
In geval van schade maak je notitie op de vrachtbrief, of weiger je de zending. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op via e-mail of bel 0475-480912.

Ik heb de juiste producten ontvangen, maar ze voldoen toch niet aan mijn verwachting.
In deze situatie kun je jezelf beroepen op het zichttermijn van 14 dagen. Binnen 14 dagen mag je altijd, zonder opgaaf van reden, de producten naar ons retourneren. Deze producten kunnen vanwege gewicht en afmeting niet door een pakketdienst verstuurd worden. Vanwege inzet van eren speciaal stenentransport zijn de kosten van retourneren voor jouw rekening. Deze kosten bedragen € 295,00 + € 25,00 per pallet (m.u.v. de Waddeneilanden). Uiteraard ontvang je, na aftrek van deze kosten, het door jou betaalde bedrag retour. Neem contact met ons op via e-mail of bel 0475-480912 voor informatie over de juiste manier van retourneren. Wij verzoeken je om, zover als mogelijk, de originele folie om de pallets onbeschadigd en onbeschreven te laten. Uiteraard mag de verpakking wel open gemaakt zijn (inclusief enkele dozen) om de staat en kleur van de stenen te controleren.
Indien er bij retournering producten of verpakkingen ontbreken, kan een waardevermindering in rekening worden gebracht. Indien steenstrippen zichtbaar verwerkt zijn geweest, vervalt het wettelijk herroepingsrecht.
We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaalt hebt.